top of page
Tuin ontwerp

Tuinontwerp en tuinaanleg 

Voor de juiste balans in een tuin is een goed tuinontwerp onontbeerlijk. De tuin moet een plek zijn waar u zich thuis voelt en die in harmonie is met uw omgeving. Het tuinontwerp afstemmen op uw ideeën en persoonlijke wensen. 

Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende facetten zoals sierbestrating, bouwkundige elementen (b.v. vijveraanleg en verschillende niveaus) en beplanting. 
 

Het aanleggen van een tuin vereist vakmanschap en daarom werkt Gerard van Holstein uitsluitend met ervaren hoveniers en hoveniersbedrijven.

Gerard van Holstein verzorgt de tuinaanleg van particuliere en bedrijfstuinen, waarbij u tuinontwerp en tuinaanleg onder een dak vindt.

Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat Gerard van Holstein van begin tot eind betrokken is bij de aanleg van uw tuin.

Materialen die worden gebruikt zijn van optimale kwaliteit en wij staan borg voor het vakkundig gebruik hiervan.

Gerard van Holstein houdt ook rekening met de goede verhoudingen en afmetingen in de tuin zoals vijveraanleg, sierbestrating en beplanting.

Eventueel kunnen er ook beplantingsplannen worden gemaakt. 

Tuinonderhoud en renovatie

Professioneel tuinonderhoud en begeleiding is een garantie voor een duurzame ontwikkeling van uw aangelegde tuin.

Ook is het mogelijk om een bestaande tuin deels te renoveren en onderhouden.

Vorm-snoei van heesters en bomen, bemesten en het toepassen van selectieve onkruidbestrijding.

3D Visuals

Voor de één is het lezen en begrijpen van een tuinontwerp kinderspel en kan direct een voorstelling maken van hoe het plaatje eruit komt te zien. Voor de ander is die vertaalslag wat lastig te maken.

3D Visuals is er voor klanten die een beeld willen krijgen hoe de balans en verhoudingen er in het echt uit komen te zien. Deze beelden geven vaak net de ondersteuning aan het verhaal van het ontwerp. 3D Visuals brengen uw tuin als het ware tot leven!

Ook kunnen wij simulaties maken t.b.v. tuinverlichting, zodat u een beeld krijgt van hoe uw tuin er in de avond uitziet. Bouwkundige zaken worden vertaald, waardoor er tot in detail kan worden ingezoomd. Zichtlijnen vanuit de woning kunnen tevens worden uitgelicht.

Wilt u ook een kijkje in uw toekomstige tuin? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Tuin onderhoud
3D Visuals
bottom of page